PDA

View Full Version : XMOD Motor


Spongebob
12-01-2003, 04:30 PM
Does anyone know if a Radioshack Xmod motor would work in a DRR? If anyone has tried it, post results here.

avenan
12-02-2003, 08:41 PM
The stock DRR motor and the xmods motors are both 130 class. However, they mount differently. Xmods motors are *not* mountable in a DRR without some modifications.

The Xmod motors are sort of clamped in, while the DRR uses 2 holes on the motor face where the shaft extends. You could drill and tap the motor case of an xmods motor, and then it could work.

That being said, any good 130 or 180 class motor made for use in an RS4, ABC, WWS, and possibly others, will work in the DRR without modification.

Spongebob
12-03-2003, 04:41 PM
I've never heard of a WWS before. I'll go check in that forum (if I can find one) and see if I can find any good, cheap motors.